dilluns, 25 de febrer del 2008

La Berguedana de Jazz, aquest dissabte 29 de febrer de 2008, porta Victor de Diego, a la Font del Balç

LA BERGUEDANA DE JAZZ

www.bdejazz.net

Dissabte 29 de febrer de 2008

La Font del Balç (Tocant a Gironella)

11:30 nit

Victor de Diego

Quartet

Victor de Diego saxos

Jose Reinoso piano

Marc Cuevas contrabaix

Gonzalo del Val bateria

Per celebrar aquest dia de franc que ens ofereix el 2008 us presentem el grup del saxofonista Victor de Diego, nascut a Bilbao. El seu bagatge professional comença el 1984 tocant en grups com “Pork Pie Hat”, “Infussion” i “Quartet Creciente”, amb els quals obté nombrosos premis en els festivals de Donostia, Getxo, Mallorca i Eivissa, com el premi al millor solista de Donostia el 1986.

El 1988 fixa la seva residència a Barcelona, on desenvolupa la seva activitat professional liderant els seus propis grups i col·laborant amb un gran nombre de formacions musicals de tot tipus. Compta amb quatre treballs enregistrats, dos dels quals han estat premiats com a millor disc de l’any per l'Associació de Músics de Jazz de Catalunya.

Aquesta nit ens presentarà el seu darrer treball titulat "Oraindik ametsetan" (2005). Per més informació podeu visitar la web del grup a www.victordediego.com i també la molt recomanable pàgina a myspace.com buscant Victor de Diego. Recordeu que si voleu venir a sopar amb nosaltres podeu reservar taula trucant al 938250034. Us hi esperem.