dimecres, 9 d’abril del 2008

Tràfec-Teatre amb Federic...A , dissabte 12 i diumenge 13 d´abril


berga

teatre municipal

dissabte 12 abril a les 22:30 h.

diumenge 13 abril a les 18:00 h.

Tràfec-Teatre

Federic...A

PRESENTACIÓ DE FEDERIC....A

I LA WEB

www.trafecteatre.net


El grup berguedà Tràfec-Teatre presenta el nou projecte Federic...A.
L'espectacle és una adaptació i viatge a través del món poètic i femení de Federico G. Lorca.
Una dramatúrgia construïda a partir del desig ,per part de Lorca, de tenir fills, i presentada pels seus propis personatges com Yerma, Bernarda Alba i la Nòvia.
Federic...A segueix la línia que el grup ha establert des dels seus inicis ja fa 16 anys, la fusió del teatre gestual i experimental.
Per dur a terme el minuciós treball i les parts més flamenques, la companyia s'ha endinsat dins la cultura andalusa, assistint al llarg de més d'un any, a classes de flamenc dirigides per la bailaora Pepi Portales.
Una altra novetat important de Federic...A és la música. Aquesta va de les mans del grup també berguedà Usaraks que tocarà en directe durant una part de l'espectacle. Es pot arribar a dir que Usaraks és una de les formacions musicals amb més carisma i història del berguedà, els quals han treballat i mimat els temes del muntatge.
Altres músics que aporten la seva col.laboració més experimental i enregistrada són Carles Cases i Jordi Rego.

Federic...A és un muntatge que no deixarà indiferent al públic. La contundent i a la vegada delicada posada en escena, així com escenografia i música, ja deixa clar que serà necessari veure-la un parell de vegades per tal de no parar de descubrir detalls i així degustar llargament de tot el que el grup proposa.

cartell: ariadna fígols fotografies: jordi plana