dimarts, 18 de març del 2008

Concert amb Arthur Kell Quartet el diumenge 23 de març

LA BERGUEDANA DE JAZZ

www.bdejazz.net

Diumenge 23 de març del 2008

La Font del Balç. Casserres, tocant a Gironella

11:30 nit

Arthur Kell Quartet

Loren Stillman saxo alto

Dani Pérez guitarra

Arthur Kell contrabaix

Joe Smith bateria

De nou tindrem la gran sort de tenir entre nosaltres el quartet de l'Arthur Kell. Com deia el nostre cronista TBC en el comentari del concert de la seva darrera visita: “La música de l’Arthur segueix sent una conseqüència de la inspiració que flueix dels seus viatges arreu del món o de la riquesa que li proporciona la lectura d’un llibre, com explica en el llibret del seu nou disc ‘Traveller’. Tot això suposa que la seva música tingui una component narrativa molt marcada i calgui fer ús de la imaginació i la capacitat de somniar per accedir-hi plenament”.

Dins dels esquemes de la narració trobem molts aspectes modals que permeten una gran llibertat als personatges -que són alhora narradors- per representar un paper que només està escrit a mitges. Aquesta és una obra que escriuen d’una banda l’autor i d’altra banda els personatges que representa cada músic, i podem dir amb una gran satisfacció que el nivell va ser altíssim, amb una gran varietat de ritmes i atmosferes canviants.

En aquesta ocasió podrem tornar a gaudir de la música continguda el seu darrer treball discogràfic amb la particularitat de poder escoltar al saxofonista de Brooklin Loren Stillman ( visiteu myspace.com/lorenstillman), i com a novetat d'última hora comptarem amb la presència del nostre guitarrista galàctic Dani Pérez qui per motius d'horaris substituirà a Brad Shepik. Us hi esperem la nit de diumenge de Pasqua que desitgem esdevingui nit màgica amb música per ser escoltada sense soroll de fons.

La Berguedana de Jazz Ap. 106 08600 Berga www.bdejazz.net